Stressaa syömistäon laihduttajan pahin painajainen. Ensinnäkin stressaantuu. Seuraavaksi syöt hillitäksesi stressiä. Sitten stressaat kaikesta syömisestä. Ja niin noidankehä alkaa.

Mutta sen ei tarvitse olla näin. Tiesitkö, että on olemassa ruokia, joita voit syödävähentää stressiäsi ilman aiheuttaa tuhoa vyötäröllesi? Vaikka nämä ruoat ovat ehdottomasti terveellisemmän puolella, ne ovat myös varsin maukkaita sinänsä.

Joten seuraavan kerran, kun tunnet tarvetta palata stressiin syömällä tuon pussin siruja tai tuon sarjan suklaakeksejä, kurkoile sen sijaan jotakin näistä ruoista. Tulet olemaan iloinen, että teit!1. Lohi

lohi getty

Getty Imagesin kautta

kala on hyvä omega-3 rasvat tunnetaan ensisijaisesti hyvän sydämen terveyden edistämisestä, vähentää myös ahdistusta ja vaikuttaa yleisen emotionaalisen hyvinvointisi muokkaamiseen.

2. Mustikat

mustikat Getty

Getty Imagesin kautta

Nämä ravitsevat hedelmät ovat täynnä antioksidantteja, ja ne voivat auttaa kehoasi parantamaan reaktiota stressaaviin tilanteisiin.

3. Kurpitsansiemenet

kurpitsan siemeniä Getty

Getty Imagesin kautta

Tietysti ne liittyvät syyskuukausiin, mutta todellakin, aina kun otat muutaman, ne ovat hyvä magnesiumin lähde , jonka uskotaan osallistuvan ahdistuksen karkuun.

4. Pinaatti

pinaatti getty

Getty Imagesin kautta

Paljon aminohappoa nimeltä tryptofaani , tämä lehtivihreä auttaa kohottamaan mielialaasi ja kykyäsi levätä hyvin. Siinä on myös runsaasti magnesiumia, joka voi auttaa lihaksia rentoutumaan.

5. Turkki

kalkkuna Getty

Getty Imagesin kautta

Myös runsaasti tryptofaania , tämä kiitospäivän peruspala voi itse asiassa rentouttaa mieltä ja kehoa ympäri vuoden – varsinkin kun kyseessä on kalkkunan rinta.

6. Pistaasipähkinät

Pistaasipähkinät Getty

Getty Imagesin kautta

Kun stressi iskee, tämä vähäkalorinen ja vähärasvainen pähkinä auttaa alentaa verenpainettasi ja sykettäsi . Joten ei ole parempaa aikaa krakata!

7. Kaurapuuro

Kaurapuuro Getty

Getty Imagesin kautta

hyvä ol'kaurapuuroon yksi mukavuusruoka, joka todella tekee sinusta mukavan pitkällä aikavälillä. Tämä monimutkainen hiilihydraatti voi vähentää stressihormoneja ja lisää serotoniinia, mikä antaa rauhan tunteen.

8. Avokado

AvocadoGetty

Getty Imagesin kautta

Terveelliset rasvapakkaukset tonnia kaliumia , joka on hyvä verenpaineen pitämiseen alhaisena. Muista vain pitää annoksesi puolessa hedelmässä; muuten kalorit lisääntyvät nopeasti. Ja muista lukeamiten avokadot kypsytetään- Kukaan ei pidä avokadosta, joka on kypsä tai liian kypsä!

9. Cashewpähkinät

cashewpähkinöitä getty

Getty Imagesin kautta

Älä anna heidän pienen koon pettää; cashewpähkinät ovat täynnä rautaa, magnesiumia, B6-vitamiinia, proteiinia, aminohappoja ja omega-3-rasvahappoja . Näillä ravintoaineilla on tärkeä rooli ahdistuksen torjumisessa täysin luonnollisella tavalla. Mutta kuten avokadot, tarkkaile annoksen kokoa (neljännes kuppi sisältää noin 170 kaloria).

10. Jogurtti

Getty Jogurtti

Getty Imagesin kautta

Se ei ole enää vain kalsiumille! Tutkimukset ovat ehdottaneet, että jos teet probioottipitoisen jogurtin syömisestä säännöllistä tapaa, se voi lievittää ahdistusta ja stressiä. muuttaa tapaa, jolla aivot reagoivat stressaavaan ympäristöön.

11. Vihreä tee

Vihreä tee Getty

Getty Imagesin kautta

Vihreä tee tulee yleensä otsikoihin painonpudotuksen eduistaan. Mutta tiesitkö, että voit myös menettää stressiä sen mukana? The aminohappoja tämä ilon kuppi auttaa torjumaan stressiä ja ahdistusta.

12. Tumma suklaa

Tumma suklaa Getty

Getty Imagesin kautta

Älä huoli – säästimme jotain makeaa viimeiseksi. Tutkijat havaitsivat, että syöminen noin puolitoista unssia tummaa suklaata päivä kahden viikon ajan alensi stressihormonitasoja erittäin stressaantuneilla ihmisillä. Mene eteenpäin, kurkota tuo suklaapatukka!

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

Tämä kahden ainesosan tee-se-itse-tee tasoittaa vatsasi ennen kesää

Tämä yksinkertainen meditaatioharjoitus lopetti sokerinhimoni lopullisesti

Likainen Keto antaa sinun nauttia pikaruoista – mutta onko se sen arvoista?