Drew Barrymore on aina ollut melko avoin kirja – sitä me rakastamme hänessä! Näyttelijä ei pidättele tunteitaan, joten hänen vilpitön (ja virkistävä) vastauksensa, kun häneltä kysytään, mitä hän kokee Hollywoodin painostuksesta laihtua, ei ole kovin yllättävää.

Luulen, että se on härkää***, hän kertoi Ihmiset . Hän selitti, ettei hän pidä ohuesta ideaalista, ja hän on oman geneettisyytesi omaksumisen mestari sen sijaan, että keskittyisi olemaan superlaiha. Tiesin vain, että geneettisesti vaatisi itseni nälkään näkemistä ja 24 tunnin harjoittelua, jotta minulla olisi tällainen vartalo, ja se ei vain ollut prioriteettini.

Barrymore on kuitenkin kokeillut osuuttaan rajoittavista ruokavalioista aiemmin. Puhun ilman maitotuotteita, ei jyviä, ei hiilihydraatteja, mutta sitten syöt yhden krutonin ja muutut pullokalaksi, koska kehosi joutuu shokkiin, hän selitti PureWow . Puhumattakaan elämän nautinnon surkeasta puutteesta: ruuasta!Nyt hän pitää aktiivisena ja terveenä, etenkin kahden nuoren tytön, Oliven ja Frankien, yksinhuoltajana. Haluan jahdata lapsiani ympäriinsä ja olla kokopäiväinen äiti, hän sanoi. Mutta sen sijaan, että hän rajoittaisi rajusti syömistään, hän luottaa yksinkertaiseen 80/20-sääntöön, jossa hän syö terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja sittenantaa itsensä tuhlata20 prosenttia ajasta. Tällä, Barrymore selitti, voin syödä pastaa ja viiniä - koska hemmetti, rakastan viiniäni! Kuka ei siihen liity? Ja se selvästi toimii kauniille näyttelijälle.

Tämän lisäksi Barrymoresta tuli äskettäin EMSCULPTin tiedottaja. Ei-invasiivisen toimenpiteen väitetään vahvistavan lihaksia ja poistavan rasvasoluja indusoimalla voimakkaita lihassupistuksia voimakkailla sähkömagneeteilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Vietin päivän @drpauljarrodfrankin kanssa keskustelemassa uusimmasta pakkomiellestäni, #EMSCULPT suosikkikauneustoimittajieni kanssa!! @btlaesthetics #kumppani

Viesti, jonka on jakanut Drew Barrymore (@drewbarrymore) 5. kesäkuuta 2019 klo 17.40 PDT

Tämä vetosi Barrymoreen, joka kärsi diastasis rectistä tai vatsalihasten irtoamisesta raskauksiensa jälkeen. Hänen oli vaikeaa ja tuskallista harjoitella joogaa, pilatesta tai jopa vain tanssia tyttöjensä kanssa. Hieman yli kuukauden hoidon jälkeen näen tulokset näkyvästi ja voin kertoa eron harjoituksissani, hän sanoi Lehdistötiedote .

Silti Barrymore korostaa, että hän ei tee mitään saavuttaakseen mahdotonta kokoa tai tavoitetta. Kun treenaan ja nautin elämästäni, voin päästää irti henkisestä voimistelusta ja sanoa itselleni: 'Minulla on tämä', hän sanoi. Lisäksi emme voi ajatella aparempaa motivaatiotakuin pastaa, viiniä ja hauskanpitoa lasten kanssa!

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

Melissa McCarthylla on yllättävän yksinkertainen kilonpudotuksen salaisuus

Likainen Keto antaa sinun nauttia pikaruoista – mutta onko se sen arvoista?

Rob Lowen salaisuus pysyä paremmassa kunnossa 55-vuotiaana kuin silloin, kun hän oli teini-idoli