Lunasta tulee pian isosisko!Chrissy Teigenja John Legend ilmoittivat äskettäin, että he ovatodottavat toista lastaanyhdessä takaisin 21. marraskuuta, söpöimmällä Instagram-postauksella – ja vauva on täällä ennen kuin huomaammekaan! Mutta onko pieni Luna valmis isosiskoksi? Isän Johnin mukaan hän ei ole niin varma!

Hänellä ei ole aavistustakaan, hänellä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu, All of Me -laulaja kertoi E! Uutiset punaisella matolla The Art of Elysiumin 11. vuosittaisessa gaalassa lauantaina 6. tammikuuta. Tiedämme, että siellä on vauva ja hän osaa sanoa 'vauva', mutta en todellakaan tiedä, tietääkö hän, mitä hänen äidilleen merkitsee kantaa toista lasta ja että tämä lapsi on hänen pieni sisaruksensa. En tiedä, onko hän vielä valmis siihen.

Chrissy Teigen John Legenda Luna Stephens

(Kuvan luotto: Getty Images)

Vaikka 1-vuotias on aivan liian nuori ymmärtämään täysin raskauden käsitystä, John ei malta odottaa näkevänsä Lunan isosiskona. Hän on vanhempi sisarus, joten hän varmasti ymmärtää, mitä hän käy läpi! Hän ei tiedä, hän ei voi käsitellä sitä siinä määrin. Olin vanhempi veli, minulla oli kaksi nuorempaa sisarusta ja olin innoissani, kun he tulivat mukaan. Se oli hauskaa.

Chrissyn raskaus ei ole ollut sujuvin – hän on kertonut kovista raskauspäänsärystään – mutta malli nauttii edelleen toisesta raskaudestaan. rakastan ollaraskaana.Pidän siitä enemmän kuin siitä, että en ole raskaana, hän kirjoitti Twitterissä.

Chrissy ja John ovat aina olleet avoimia matkastaan ​​koeputkihedelmöityksen kanssa. Tiedätkö, joskus se on vain vaikeampaa joillekin ihmisille kuin toisille. Olemme vain iloisia, että saimme tehdä sen lääkärimme kanssa, John on tehnyt sanoi aiemmin . Hän ei ole koskaan kertonut meille, että jokin tietty asia, jonka hän saattoi tunnistaa, oli syy, miksi se ei vain toiminut luonnollisesti. Teimme sen, mitä meidän piti tehdä. Onneksi kolmihenkinen perhe kasvaa pian neljään – ja olemme varmoja, että Lunasta tulee paras isosisko!

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme, Lähempänä viikoittain.

Lisää osoitteesta Lähempänä viikoittain

Chrissy Teigen todistaa, että tytär Luna on yhtä ruokailija kuin hän on suloisessa videossa

Valmistaudu rakastumaan Chrissy Teigeniin ja John Legendin suloiseen tyttäreen Lunaan

Chrissy Teigen paljastaa, miksi hän ei koskaan jätä John Legendiä (ja se on täysin suhteellista!)