Huomenna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun prinssi William ja Kate Middleton kävelivät käytävällä sanoakseen, että niin. On vaikea uskoa, että on kulunut niin paljon aikaa siitä, kun me kaikki virittelimme katsomaan heidän kuninkaallisia hääänsä!

Nyt kun on kulunut vuosikymmen, olet ehkä unohtanut, kuinka aika lisäsi jännitystä heidän häihinsä – erityisesti kuinka paljon William otti ennen kuin laskeutui polvilleen. Pariskunta aloitti seurustelun vuonna 2002, mikä tarkoittaa, että hän odotti kahdeksan pitkää vuotta saadakseen asiat vihdoin virallisiksi Katen kanssa vuonna 2011. He erosivat pahamaineisesti lyhyeksi ajaksi vuonna 2007, mutta häneltä meni silti vielä kolme vuotta heidän tapaamisen jälkeen kysyäkseen kysymyksen.

Tietysti kaikki onnistui lopulta heille ja heidän arvokkaalle perheelleen, ja nyt näyttää siltä, ​​​​että Kate katsoo koko asiaa huumorintajulla. Hän vieraili alkuvuodesta 2020 Evelina London Children's Hospitalissa, jossa yksi potilaiden äideistä, Sarah Ibendahl, sai tilaisuuden jutella herttuattaren kanssa.Keskusteltuaan luovista työpajoista sairaalassa, Ibendahl sanoi , Suhtauduimme myös siihen tosiasiaan, että aviomiehillämme kesti yhdeksän vuotta ennen kuin he pyysivät meitä naimisiin. Kun mainitsin sen, hän nauroi kohteliaasti ja hymyili tietävästi. Kuinka söpö se on? Haluaisimme pitää yhtä röyhkeän keskustelun Katen kanssa!

Katsojat huomasivat myös, että Kate ei käyttänyt safiirikihlasormustaan ​​tai timanttinauhaansa sairaalassa ollessaan. Se ei ollut mitään jatkuvaa vihamielisyyttäWilliamia kohtimikä sai hänet luopumaan kimaltelevista sormuksistaan ​​(hänellä oli edelleen häänauha päällä), hän vain noudatti laitoksen protokollaa poistaa kaikki, mikä voisi olla mahdollinen hygieniavaara potilaille.

Ja vaikka William käytti aikaa pyytääkseen Katen kättä, he vauhdittivat asioita varsinaisten häiden suhteen. Pari solmi solmun vain viisi kuukautta suurten kihlausuutistensa jälkeen, joten olemme varmoja, ettei kovia tunteita ollut.

Hyvää vuosipäivää, William ja Kate!