Tämän viestin on kirjoittanut Ann Louise Gittleman, PhD, CNS, kirjoittaja Radikaali aineenvaihdunta.

Mitä tulee painonpudotukseen, oletko hidas laihduttaja? Oletko yli 40-vuotias – vai luuleeko aineenvaihduntasi vain sinun olevan?

Jos sinusta tuntuu, että aineenvaihduntasi hidastuu ja tekee ylimääräisistä kiloista vaikea pudottaa, viimeisin kirjani, Radikaali aineenvaihdunta ( 18,30 dollaria, Amazon ), on sinulle. Uusi ohjelmani on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka ovat joko saavuttaneet huippunsa ja kokeneet aineenvaihdunnan hidastumisen tai ovat nuorempia – 20- tai 30-vuotiaita – mutta joilla on ongelmia, kutenhidas kilpirauhanenjotka pysäyttävät heidän aineenvaihduntansa.

Olen reilusti yli 50-vuotias, ja siirtyessäni tämän aineenvaihdunnan hidastumiseen haastan minut henkilökohtaisesti. Tämän kirjan suunnitelma perustui suoraan siihen, minkä huomasin toimivan minulle ja muille – ja olen täällä iloisena kertomassa, että aineenvaihduntasi voidaan saada uudelleen käyntiin iästäsi riippumatta.

Kuinka käynnistää aineenvaihdunta 40 vuoden jälkeen

Kilpirauhasongelmat ovat nykyään epidemioita. Monet ihmiset, erityisesti naiset, ovat aivan liiankin tuttuja kilpirauhasen hidastumisen vaikutuksista, vaikka heillä ei olisi virallisesti diagnosoitu kilpirauhasen vajaatoimintaa. Myrkyllisyys on merkittävin kilpirauhasen vajaatoiminnan ja aineenvaihdunnan hidastumisen taustalla oleva tekijä – eikä mikään ruokavalio maailmassa toimi, jos sinulla onmyrkyllinen aineenvaihdunta.

Toksiinit ympäröivät meitä tänään. Voimme syödä puhtaasti, käyttää luonnontuotteita ja suodattaa vettä ja ilmaa – mutta voimme vain vähentää altistumistamme, emme poistaa sitä. Monet yleiset, päivittäiset myrkyt kohdistuvat kilpirauhaseen. Tästä syystä ensisijainen painopiste Radikaali aineenvaihdunta lieventää tätä aineenvaihduntavauriota ja tukee kehosi kykyä puhdistaa itseään. Kun elimistö pystyy puhdistamaan myrkkyjä kunnolla, kaikki rauhaset toimivat paremmin - myös kilpirauhanen.

Detoksifikaation lisäksi toinen tärkeä vaatimus hitaan aineenvaihdunnan nuorentamiseksi on aineenvaihdunnan uunin ruokinta oikealla polttoaineella. Tiesitkö, että sinulla on kolme metabolisesti aktiivista kudosta, jotka vaikuttavat energian käyttöön, rasvan varastointiin ja joparuoanhimot? Ja jokainen vaatii erityyppistä polttoainetta, jolla on erityiset ravitsemukselliset vaatimukset optimaalista toimintaa varten. Yksi syy, miksi monet ruokavaliot epäonnistuvat, on se, että ne eivät korjaa näiden kriittisten rasvaa polttavien kudosten sammumista.

Yksi kolmesta metabolisesti aktiivisesta kudoksesta on ruskea rasva. Valkoinen rasva kerääntyy ihon alle ja kehon reuna-alueille, mutta ruskeaa rasvaa löytyy syvemmälle kehossa - sisäelimien ympäriltä.

Ruskea rasva polttaa paljon enemmän kaloreitakuin valkoista rasvaa. Vauvoilla on syntyessään suuri määrä ruskeaa rasvaa, joka auttaa ylläpitämään ruumiinlämpöään, ja eläimet ovat riippuvaisia ​​ruskeasta rasvasta pitääkseen ne lämpimänä lepotilan aikana. Meillä on tapana menettää ruskeaa rasvaa ikääntyessämme, ja mitä enemmän valkoista rasvaa keräämme, sitä vähemmän metabolisesti aktiivista ruskeasta rasvasta tulee. Mikä tekee ruskeasta rasvasta ruskean? Konsentroitujen rasvaa polttavien soluyksiköiden, joita kutsutaan mitokondrioiksi, läsnäolo.

Hyvä uutinen on, että ruskea rasva ja sen mitokondriot voidaan aktivoida uudelleen, jos tiedät oikeat temput, ja loistava on GLA. GLA (gamma linoleenihappo) on ruskean rasvan aktivaattori, joka antaa näille mitokondrioille vauhtia ja saa kehosi polttamaan energiaa varastoinnin sijaan.

Kun nuorentat nuo kudokset solutasolle saakka – yhdistettynä myrkyllisen kuormituksen vähentämiseen – myrkyllinen aineenvaihdunta voidaan muuttaa mahtavaksi! Radikaali aineenvaihdunta sisältää yksinkertaisen, helposti seurattavan ohjelman, jonka avulla monet ihmiset nauttivat helpommasta painonpudotuksesta, lisääntyneestä energiasta ja parantuneesta mielialasta – ja kiusallisten oireiden joukko yksinkertaisesti katoaa.

Kirjoitamme tuotteista, joista uskomme lukijoidemme pitävän. Jos ostat ne, saamme pienen osan tuloista toimittajalta.

Gittleman on ravitsemusasiantuntija ja a New Yorkin ajat bestseller-kirjailija, joka on julkaissut yli 35 kirjaa painonpudotuksesta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Hän on taitava puhuja ja hän on esiintynyt lukuisissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien DR. Phil , Näkymä , ja Hyvää huomenta Amerikka . Hän on omistanut uransa kouluttaakseen massoja ravitsemusterveydestä, aineenvaihdunnan korjaamisesta ja amerikkalaisen liikalihavuuspandemian voittamisesta.

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

Asiantuntijat sanovat, että 'rasvapommit' ovat avain Keto-dieetin menestykseen

Kuinka hiilihydraattien lisääminen voi itse asiassa auttaa sinua laihtumaan

Pudota 10 kiloa viikossa muuttamalla aineenvaihduntasi rasvanpolttokoneeksi