Elämme oudossa uudessa maailmassa, jossa wc-paperista on periaatteessa tullut kultaa arvokkaampaa. Leviäminenkoronavirus (COVID-19)on saanut ihmiset tyhjentämään kokonaisia ​​kylpyhuonepyyhkeiden varastoja myymälöistä eri puolilla maata. Mutta kuinka paljon käytät vessapaperia Todella pitääkö varastoida?

Yksinkertaistaaksemme asioita – ja varmistaaksemme, että emme ota enemmän kuin osamme – ihmiset SwankyDen on luonut helpon laskimen joka näyttää tarkalleen, kuinka paljon wc-paperia sinun tulee napata sen perusteella, kuinka kauan luulet olevasi karanteenissa ja kuinka monta ihmistä kotonasi on. Jos esimerkiksi olet nelihenkinen perhe ja aiot pysyä sisällä koko toukokuun ajan (31 päivää), laskimen mukaan tarvitset 33,5 rullaa. Ne muodostavat keskimäärin 8 neliötä pyyhettä kohden, joten arvio voi vaihdella perheesi käytön mukaan.

Rehellisesti sanottuna, kuka tiesi, että tästä potta-ongelmasta tulee yksi vaikeimmista kysymyksistä vastata vuonna 2020? Jopa yhden rullauksen saaminen käsiimme voi tuntua lottovoitolta näinä päivinä, mikä on yksi syy siihen, miksi ihmiset menevät yli laidan nähdessään, että kauppa on vihdoin täydentänyt TP-varastoaan.Emme halua osoittaa sormella, mutta on todennäköistä, että useammalla kuin muutamilla teistä, jotka lukevat tätä artikkelia, on kotonaan paljon enemmän sämpylöitä kuin mitä todella tarvitset. Toki, saatat haluta hieman lisäpuskuria lapsille, jotka käyttävät paljon enemmän ruutuja kuin on tarpeen (tai luulevat vain, että on hauska peli tuhota arkki arkki toisensa jälkeen ollessaan lukittuna sisällä).

Mutta jos sinulla on ylimääräistä, sinun kannattaa harkita jakamista muiden kanssa, joiden tarvikkeet ovat hupenemassa. Se voi olla naapuri, paikallinen turvakoti, perheenjäsen tai ystävä – ota yhteyttä ja kysy! Luultavasti tapaat hyvin kiitollisia kasvoja (turvallisesta sosiaalisesta etäisyydestä).

Suosittu wc-paperibrändi Cottonelle kannustaa myös niitä, joilla on ylimääräisiä rullia, julkaisemaan niiden luovuttamisesta sosiaalisessa mediassa. hashtag #ShareASquare . Joka kerta kun teet niin, he lisäävät 1 dollarin lahjoituksen United Way Worldwide COVID-19 -rahastoon, joka auttaa heikoimmassa asemassa olevia väestöryhmiä taloudellisella ja sosiaalipalvelutuella tämän pandemian ajan.

Jos yksi asia on varma, tämä hullu aika on ehdottomasti saanut meidät kaikki arvostamaan vaatimatonta kylpyhuonetuotetta enemmän kuin koskaan ennen… tai on inspiroinut meitäsijoittaa bideeeseen.