kuningatar Elizabethsaattaa olla perinteiden pitäjä, mutta kun on kyse hänen pojanpojastaanPrinssi Harrynuusi morsian,Meghan Markle,91-vuotias jatkaa kuninkaallisen sääntökirjan heittämistä pois. Jälleen kerran kuninkaallisen perheen uraauurtava hetki, Meghan liittyi kuningattaren ja suurperheen kanssa vuosittaiselle joulua edeltävälle lounaalle Buckinghamin palatsissa Lontoossa keskiviikkona 20. joulukuuta.

Yleissääntönä on, että kuningattarella ei ole sormusta, ei käytäntöä perheen toimintoihin – Kate Middleton sai kutsun kuninkaallisten kanssa jouluun vasta mentyään naimisiin prinssi Williamin kanssa.

Meghan ja Harry autoMeghan liittyy myös kuninkaallisten joukkoon Sandringham Estaten joulupäivänä. (Kuvan luotto: Nyt rakastamaan)

Meghan rengas autossa

Meghanin kihlasormus oli esillä! (Kuvan luotto: Nyt rakastamaan)

Meghan säteili positiivisesti, kun hänen sulhasensa prinssi Harry ajoi hänet tapahtumaan Range Roverilla. 36-vuotias ällistyi 500 dollarin pitsimekossa Self-Portraitista, timanttikorvakoruista ja tietysti hänen mittatilaustyönä tehdystä kihlasormuksestaan, joka oli edessä ja keskellä, kun hän heilutti väkijoukkoja.

Vuotuinen juhla järjestetään joka vuosi, ja se antaa kuningattarelle mahdollisuuden tavata perheenjäseniä, jotka eivät ole läsnä Sandringham Estatessa joulupäivänä. Se on myös täydellinen tilaisuus Meghanille esitellä köydet kuninkaallisessa sotatapahtumassa ennen viimeistä näytöstä 25. joulukuuta.

Prinssi GeorgejaPrinsessa Charlotteolivat myös paikalla ja näyttivät hieman väsyneiltä lähtiessään Buckinghamin palatsista prinssi Williamin kanssa,Kate Middleton,ja heidän lastenhoitajansa Maria Borello.

Cambridgen perheauto

Prinssi William, Nanny Maria, prinsessa Charlotte ja raskaana oleva Kate Middleton lähtevät lounaalle. (Kuvan luotto: Nyt rakastamaan)

Meghan ja Harry ilmoittivat kihlauksestaan ​​viime kuussa ja ovat vahvistaneet solmivansa 19. toukokuuta Windsorin linnan St. Georgen kappelissa.

Tämän viestin on kirjoittanut Katie Skelly. Katso lisää sisarsivustoltamme Nyt rakkauteen .

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

Meghan Markle on ensimmäinen morsian, joka viettää joulua kuningattaren kanssa

Prinssi Harry ja Meghan Markle viettävät todella kuninkaallisen joulupäivän

Meghan Markle esiintyy yllätysnä Queen's Staff -joulujuhlissa