Kaikista kiusallisista askareista, joita teemme joka viikko, yksi, joka erottuu erityisen inhottavana: ruokaostokset. Vaikka itse ruokaostokset eivät ole sitä niin huono (joka ei loppujen lopuksi rakastaisi tarkistaaherkullista ruokaa ostoslistaltaan?), ärsytys iskee yleensä heti, kun saavut ajotielle ja sinua muistutetaan siitä, että sinun on nyt purettava ylivuotoinen tavaratila. Kunpa olisi ruokakaupan kantotyökalu, joka auttaisi työntekoa!

Mahtava kahva ( 9,99 dollaria kahdelle, Amazon ) on juuri sitä. Tämä kätevä pieni laite on nerokas ratkaisu ikuiseen ongelmaan. Sen avulla voit tuplata kuormituksen erityisen turhauttavina päivinä, jolloin sinulla on paljon laukkuja etkä halua tehdä useita matkoja.

Kahden kappaleen sarjana toimitettava Mighty Handle, joka on varustettu pehmustetulla mukavalla kahvalla, on suunniteltu jakamaan elintarvikkeiden paino tasaisesti, jolloin voit kuljettaa useita laukkuja mukavasti ja vähentää vaelluksiasi takaisin autoon. Ja jos olet huolissasi Mighty Handlen eheydestä, sinun ei tarvitse olla – nämä kestävät muovikahvat on myös suunniteltu kantamaan jopa 50 kiloa. per kahva.Jos kuljetat päivittäistavaroitasi yksin tai joudut nousemaan portaita ylös, nämä ovat ESSENTIAL, yksi monista tämän huipputuotteen Amazon-faneista. Nyt kun olen käyttänyt niitä, en usko, että voisin koskaan palata takaisin. Ne ovat pieniä ja kevyitä, mahtuvat helposti hansikaslokerooni tai kukkarooni, ja niiden avulla voin kuljettaa koko ruokakauppani yli 30 portaita ylös menettämättä verenkiertoa käsissäni. Suosittelisin niitä kaikille ja olen alkanut antaa niitä lahjaksi.

Toinen asiakas sai kehuja keksinnöstä aivan eri syystä. Olen useammin kuin kerran ajanut kotiin ruokakaupasta ja jyrkän käännöksen jälkeen nopealla pysähdyksellä kuulen pelätyn äänen, kun kaikki ruokakassit vierivät ja törmäävät toisiinsa! hän kirjoitti. Pidän kahvasta, kun tuon ruokakärryni autoon, käärin laukkuni sen ympärille [ja] laitan kaikki laukuni autoon kerralla. Kierrän sitä niin, että laukut pysyvät paikoillaan ajon aikana. Puhu elämänhackista!

Kun mahtava Mighty Handle on mukana, tunnet olosi mahtavaksi onnellinen seuraavalla ostosmatkallasi, vaikka suoritat isoimpia nostojasi, ja se, ystävät, on korvaamatonta.

Mistä ostaa: 9,99 dollaria kahdelle, Amazon

Katso lisää meidän parhaat tuotesuositukset . Kirjoitamme tuotteista, joista uskomme lukijoidemme pitävän. Jos ostat ne, saamme pienen osan tuloista toimittajalta.

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

10 KitchenAid-lisälaitetta, joita tarvitset keittiöösi tänään

Miksi kahvin ystävät – ja veden juojat – ostavat tätä huippuarvostettua matkamukia

Tällä 10 dollarin minivohvelikoneella on yli 3 000 5 tähden Amazon-arvostelua