Ah, kuumat aallot – yksi elämän suurimmista iloista… ei sanonut kukaan koskaan. Olitpa tekemisissä vaihdevuodet vuosia tai olet uusi joukossa ei niin ilahduttavia oireita, jotka liittyvät tietyn ikäisenä naisena olemiseen, kuumia aaltoja – tai yöhikoilu, kuten niitä kutsutaan unen aikana – ovat yleinen vaiva, jota kukaan ei halua käsitellä. Jos olet päässyt tähän lisäravinteet , magneetit , ja hormonihoito, ota huomioon: Markkinoilla on nerokas rannekoru, joka on erityisesti suunniteltu helpottamaan kuumia aaltoja sekunneissa.

Sano Hei ULKOINEN (199 dollaria, Etsy ) - uusi suosikkitarvike. Tämä paristokäyttöinen tarrakiinnitys käyttää patentoitua ClimaCon-tekniikkaa, joka säätelee kehosi sisälämpötilaa jopa kuumimpien lämpötilojen aikana.

Vaikka alun perin tarkoituksena oli auttaa jäähdyttämään ylikuumeneneita urheilijoita rasittavan urheilun aikana, KÜLKUFin valmistajat huomasivat nopeasti sen potentiaalin helpottaa vaihdevuodet sen jälkeen, kun nainen, joka koki tarpeetonta lämpöä, kokeili sitä messuilla.ULKOINEN

Etsy

Hän ei myöskään ollut ainoa, jonka parissa se toimi. Korey Stringer Instituten riippumattomassa tutkimuksessa KÜLKUF-verkkosivuston mukaan yhdeksän kymmenestä vaihdevuosipotilaasta ilmoitti helpotusta kuumista aalloista jopa 60 sekuntia käytön jälkeen.

Tämä ensiluokkainen tuote ei ainoastaan ​​toimi nopeasti, vaan se on erittäin helppokäyttöinen – vain kiedo se ranteesi ympärille, kunnes jäähdytysyksikkö on linjassa käsivartesi sisäosan kanssa. Sieltä voit kiristää hihnaa ja painaa akkukäyttöistä painiketta saadaksesi välittömän viileyden (yksi painallus), kylmän (kaksi painallusta) tai jäisen kylmän (kolme painallusta) helpotuksen.

Tämä on hyvä uutinen niille 75 prosentille pohjoisamerikkalaisista naisista North American Menopause Society arviot kokevat kuuman aallon jossain vaiheessa elämäänsä.

Se on myös loistava niille, jotka kokevat pitkiä kuumia aaltoja. Vuonna 2015 julkaistu tutkimus JAMA sisätauti havaitsi, että keskimääräinen aika, jonka nainen koki ylikuumenemisen oireita ilmaantumisen jälkeen, oli 7,4 vuotta, joista osa kesti 11 vuotta tai kauemmin.

Tri JoAnn Manson, Harvard Medical Schoolin naisten terveyden professori ja Harvard School of Public Healthin epidemiologian professori, kertoi Harvardin terveys että vaihtoehtoiset, ei-hormonaaliset hoitovaihtoehdot kuumien aaltojen hoitoon - kuten KÜLKUF - ovat ratkaisevan tärkeitä vaihdevuosien naisille.

Vaikka hormonihoito on erittäin tehokas kuumien aaltojen lievittämisessä, pitkäkestoinen hoito lisää rintasyövän riskiä, ​​ja vanhemmilla naisilla on suurempi aivohalvauksen, veritulppien ja muiden terveysongelmien riski, hän sanoi. Siksi on tärkeää, että naiset tutkivat kaikkia hoitovaihtoehtoja – erityisesti naisilla, joilla on todennäköisesti jatkuvia kuumia aaltoja.

Vaikka KÜLKUF on investointi, se on varmasti pieni hinta välttääksesi monet yllä kuvatut terveysongelmat – ja jos se toimii sinulle, et koskaan enää kestä kuumia aaltoja!

Mistä ostaa: 199 dollaria, Etsy

Tämä tarina ilmestyi alun perin sisarsivustollemme, Naisen Maailma .

Katso lisää meidän parhaat tuotesuositukset .

Kirjoitamme tuotteista, joista uskomme lukijoidemme pitävän. Jos ostat ne, saamme pienen osan tuloista toimittajalta.

Lisää osoitteesta ENSIMMÄINEN

Tämä eteerinen öljy voi lisätä läheisyyttä ja helpottaa vaihdevuosien oireita

7 lisäravintoa libidon parantamiseksi vaihdevuosien jälkeen

7 eteeristä öljyä, jotka voivat helpottaa vaihdevuosien oireita