Meillä kaikilla on erilaisia ​​mieltymyksiä voistamme: Jotkut ihmiset haluavat säilyttää sen jääkaapissa, kun taas toiset haluavat jättää sen pois tiskiltä, ​​koska he väittävät, että se on levittyvämpi. Mutta jos kuulut jälkimmäiseen kategoriaan, saatat ihmetellä: Pitääkö se jättää peitettyyn voivuokaan vai voiko se vain istua lautasella hetken aikaa?

Uskokaa tai älkää, sillä erikoistuneella välineellä on tärkeä tarkoitus, varsinkin jos et halua, että voi pilaantuu ja haisee keittiötäsi muutamassa päivässä. Voiruoat eivät ole vain näyttämään kauniilta; käy ilmi, että he tekevät myös tärkeää työtäsuojelemassa voitasielementeistä, mikä puolestaan ​​raikastaa sen sisältöä.

Kuten me kaikki jo tiedämme, maitotuotteet tyypillisesti jääkaapissa pidennetään niiden säilyvyyttä ja säilyvät tuoreina pidempään, yhdestä kolmeen kuukauteen. Kun voi vain istuu tiskillä yksinään, se altistuu valolle ja lämmölle, mikä voi nopeuttaa sen viimeistä käyttöpäivää kuumentamalla ympäristöä. Voiastia pystyy pitämään molemmat elementit poissa siitä, sen sijaan, että käärit sen vain vahapaperin kaltaiseen vahapaperiin tai annat sen istua itsestään.

Mutta vaikka maailman paras voiruoka, voit vain jättää sinne ylimääräinen päivä tai kaksi kerrallaan . Jotkut ihmiset kertovat, että voit jättää kepin pois jopa kaksi viikkoa oikealla peitteellä, mutta käytä omaa harkintasi sen suhteen. Voin pitäminen jääkaapissa vaikuttaa turvallisimmalta panokselta tuoreuden kannalta, mutta jos pidät hieman paremmasta levitettävyydestä, noudata näitä varotoimia huoneenlämpöisten ainesosien kanssa.

Jos voi alkaa haistaa tai maistua hieman happamalta, on aika purkaa se. Päätä sen sijaan etukäteen, kuinka paljon voita kulutat parin päivän välein ja jätä se vain huoneenlämpöön tietyksi ajaksi. Se kannattaa kermaisemman koostumuksen vuoksi!