Paistetut sienet ovat herkullinen lisä niin moniin resepteihin – jos kypsennät ne oikein. Valitettavasti on aivan liian helppoa päätyä märkään, kumiseen sotkuun suolaisen hyvyyden sijaan. Onneksi on olemassa yksinkertainen avain täydellisen sienen maun ja koostumuksen saavuttamiseen.

Kuinka välttää märkiä sieniä

Mukaan Hienoa ruoanlaittoa , kyse on kosteuden keräämisestä mahdollisimman pian. Sienet ovat täynnä tonnia ylimääräistä vettä, joka voi valua ulos ja aiheuttaa tahmean koostumuksen. Jos lämpö ei ole tarpeeksi korkea, sienet kiehuvat ja höyrystyvät omassa vapautuneessa kosteudessaan ruskeamisen sijaan, verkkosivuilla selitetään.

Joten sen sijaan nosta liesi lämpöä ennen kuin sienet edes osuvat pannulle. Jos käytät öljyä, odota, että se lämpenee tarpeeksi kuumaksi, jotta se alkaa pinnoittaa ja värjäytyä pannulla. jos käytät voita, odota, että se vaahtoaa. Haluat kuulla sirinauksen heti, kun heität sieniä sisään.Sivusto suosittelee myös niiden kypsentämistä kourallisen kokoisissa erissä valtavan kasan sijaan. Aloita vain muutamalla pannulla, ja kun ne alkavat ruskistua, voit työntää ne sivuun lisätäksesi lisää. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että yksikään niistä kypsyy liikaa tai palaa, sillä kestää vain muutama minuutti, ennen kuin ne kaikki saavuttavat haluamasi värin ja koostumuksen.

Kun tiedät parhaan ajan sienien suolaamiseen, voit välttää myös märkiä tuloksia. Useimmat ammattilaiset suosittelevat odottamaan, kunnes he ovat valmiita melkein lisätään ripottelemalla - tai jopa sen jälkeen, kun olet ottanut ne pois lämmöltä. Outoa huomauttaa, että liian varhainen suolaus ei ainoastaan ​​voi saada likaista nestettä ulos ja aiheuttaa ongelmia, vaan sienten kypsyminen kestää kauemmin ja tuottaa siten kumimaisen koostumuksen. He selittävät, että sienien suolaus lähellä kypsennyksen loppua tuottaa kuitenkin tiiviimmän maun ja ihanteellisen lihaisen arkuus.

Etsitkö muita ruoanlaittovinkkejä? Katso tämä temppu sienien säilyttämiseen joten ne eivät muutu limaiseksi ja karkeiksi ennen kuin saat edes mahdollisuuden vatkata niitä.

Pidä nämä vinkit mielessäsi, kun kypsennät sieniä tästä lähtien, niin sinun ei enää koskaan tarvitse huolehtia märkästä sotkusta!